Tikvice iz rerne

23/09/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Čim otopli, pređite na ukusna i lagana jela, baš kao što su naše neodoljive tikvice iz rerne "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 463
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • tikivce - 6 komada (isečene na kolutove)
  • beli luk - 3 - 4 čena
  • jaja - 3 komada
  • ulje - 3 kašike
  • sitan sir - 1 šolja
  • mirođija - 1/2 veze
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nauljajte tepsiju i poređajte 2 reda tikvica, posolite, preko prelijte ulje i stavite da se peku.

Čim se malo zapeku, prelijte smesom od prethodno umućenih jaja, sitnog sira, belog luka i mirođije. Pecite dok tikvice ne bugu gotove.

Možete poslužiti tikvice dok su tople, a takođe i kada su hladne.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar