Džigerica sa lukom, paprikama i paradajzom

06/12/2018
"Ukusna ideja za večeru koju uvek možemo da iskoristimo "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano23
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i očistimo džigericu od žilica i sečemo na kriške. Posipamo solju, biberom i uvaljamo u brašno. Pržimo u masti sa obe strane.

Prženu džigericu izvadimo iz masti i u istoj dinstamo dok ne omekša sitno iseckan luk, a nakon toga dodajemo očišćene i sitno iseckane paprike i oljušten i sitno iseckan paradajz. Dinstamo dok ne ostaje na masti.

Kriške pržene džigerice rasporedimo na tanjir preko stavljamo smesu od povrća. Posipamo iseckanim peršunom. U svaku porciju dodajemo i jednu ljutu papriku.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar