Punjena pileća šnicla

07/12/2018
"Uveravamo vas da gosti neće ustati sa stola dok ne pojedu sve "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano474
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file isečemo kao za šnicle na dva delai posipamo solju, biberom, origanom. Šargarepu sečemo na duge trake, kačkavalj takođe na trake. Svaku prociju pilećeg mesa namažemo senfom.

Odozgo poređamo trake kačkavalja, posle uvijamo u dva rolata. Stavljamo u namazan pleh, odozgo rolate prelivamo sa malo ulja i 50 ml belog vina.

Pokrivamo folijom i pečemo u ugrejanoj rerni na 180 stepeni 40 minuta. Izvadimo pleh iz rerne i skidamo foliju, pečemo dok odozgo ne dobije zlatnu boju, serviramo sa prženim krpmpirom ili svežom salatom. Ovo jelo ne može bez piva!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar