Pečene ćureće šnicle

10/12/2018
"Da vidimo da li možete sami da pojedete celu pečenu ćureću šniclu "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 252
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice23
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle operemo, osušimo i izlupamo da postanu tanje i jednake.

Pripremamo marinadu od isceđenog limuna, maslinovog ulja, meda i senfa. Odstoje u njoj nekoliko sati. Uvaljamo u začine.

Ugrevamo rernu.

U vatrostalnu činiju pečemo sa poklopcem. Na kraju skidamo poklopac i pečemo dok ne dobiju zlatnu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar