Ukusni pileći filei u maramici

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
20/12/2018
"Recept samo za majstore roštilja, a zadovoljstvo zbog njega za sve nas!"
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano303
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće grudi - 800 g
  • svinjska maramica
  • začin za piletinu
  • šećer - prstohvat
  • so
  • sok od limuna - 1 kašika
  • biber
  • soja sos
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće grudi isečemo na male zalogaje ili žilijen.

U posudu sipamo soja sos i začine, promešamo dobro i zamesimo svo meso.

Pokrivamo folijom i ostavljamo da se začin nekoliko sati.

Maramicu isečemo i na svako parče stavljamo začinjen pileći file, uvijamo veoma dobro, da se ne rastvori pri pečenju.

Mogu da se ispeku na roštilju, žaru ili u našem slučaju u prirodi na plinskom rešou.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar