Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa prazilukom i domaćom kobasicom

Kajgana sa prazilukom i domaćom kobasicom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Kajgana sa prazilukom i domaćom kobasicom
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
2
"Jedemo i sećamo se bake koja nas je prva ugostila sa ovim seoskim specijalitetom"

Potrebni sastojci

  • jaja - 6 komada
  • kobasica - 1/2 domaće
  • praziluk - 1/2 struka
  • ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite kobasicu na sitne kockice ili na krugove.

Stavite u tiganj sa malo ulja, isecite praziluk sitno i počnite da pržite.

Pržite dok ne postane providan i dodajte komade kobasice.

Zajedno pržite sasvim kratko i razbijte jaja, začinite biberom i solju, promešajte i pržite kratko ako volite rovita jaja.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: