Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa kobasicom i pečurkama

Kajgana sa kobasicom i pečurkama

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Kajgana sa kobasicom i pečurkama
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
1
"Nešto brzo, ukusno i lako za spremiti - proverili smo, ispunjava sva tri uslova"

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • kiseli krastavčići - 1 komad
  • pečurke - 4 komada, veće
  • sir - 1.2 šolja
  • kobasica - 1/2 šolje
  • kačkavalj - 1/2 šolje
  • peršun
  • vegeta - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Krupno iseckajte očišćene pečurke. Krastvčiće, sir, kobasicu i kačkavalj isecite na kockice, a peršun - sitno.

U dubok tiganj stavite pečurke i dinstajte ih dok ne omekšaju. Dodajte kisele krastavčiće i kobasicu, mešajući bez prestanka.

Nakon toga dodajte jaja, sir i kačkavalj. Jelo se prži na tihoj vatri, dok se jaja ne stegnu. Dodajte peršun i vegetu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: