Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Pečena svinjska rebra sa mariniranim pečurkama

Pečena svinjska rebra sa mariniranim pečurkama

Pečena svinjska rebra sa mariniranim pečurkama
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
6
"Probali smo dosta recepata za rebarca i smemo da tvrdimo da je ovaj recept za pečena rebarca sa specijalnim sosom jedan od omiljenih"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebarca - 1, 2 g
  • soja sos - 1 kašika
  • sos terijaki - 1 kašika
  • pečurke - 3 kašike, marinirane
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite parče rebra sa solju i biberom i stavite ga u odgovarajuću posudu za pečenje.

Namžite ga obilno sosovima i ispecite u rerni.

Malo pre nego što je gotovo prekrijte mariniranim pečurkama i prelijte ga sa 2-3 kašike marinade od pečuraka.

Zapecite još oko 5 minuta.

Servirajte sa odgovarajućom salatom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: