Vitaminska salata od cvekle, dve vrste rotkve i šargarepe

02/01/2019
"Nećete samo imati meze uz omiljeno piće, nego ćete se napuniti sa mnogo vitamina, korisnih za zdravlje "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano271
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • rotkva daikon - 1 komad
  • crvena rotkva - 1 komad
  • cvekla - 1 komad
  • šargarepa - 1 komad
  • za dresing
  • maslinovo ulje - 80 ml
  • đumbir - 50 g, svež
  • med - 1 supena kašika
  • senf - 1 kašičica, mek
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Šargarepu, cveklu i dve vrste roktve očistimo i operemo.

Svo povre izrendamo. Stavljamo u duboku posudu.

Za dresing oljuštimo đumbir i izrendamo ga, pomešamo sa maslinovim uljem, senfom, medom i solju po ukusu.

Prelivamo povrće, promešamo i serviramo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar