Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Šta da Napravimo od Cvekle
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta da Napravimo od Cvekle

Šta da Napravimo od Cvekle

Otkrij 99 recepata iz naših kolekcija za: Šta da Napravimo od Cvekle
Čorba od cvekle i šargarepeČorba od cvekle i šargarepeDodajte sitno iseckane cveklu i krompir, začine, bujon i 1 šolju hladne vode....
Kroketi od cvekle i krompiraKroketi od cvekle i krompira
Pečenu cveklu i krompir pažljivo izvadimo iz folije, da se ne bismo opekli od pare koja se stvorila. Ostavimo da se ohladi....
Garnir od cvekle i jabukaGarnir od cvekle i jabuka
Cveklu operite, ogulite i isecite na kockice....
Salata od cvekle i jajaSalata od cvekle i jaja
Stavljamo cveklu u tanjir za serviranje. Preko cvekle rasporedimo sos i nakraju ređamo komadiće jaja....
Salata od cvekle i naraSalata od cvekle i nara
Salata od cvekle i nara je spremna....
Salata od cvekle i šargarepeSalata od cvekle i šargarepe
Šargarepa i cvekla se oljušte, operu se i narendaju na krupno rende. Promešaju se u začinjavaju solju i sirćetom....
Salata od cvekle i bundeveSalata od cvekle i bundeve
Bundeva i cvekla se skuvaju u odvojenim posudama. Nakon što se skuvaju ohlade se. Iseku se na šajbne i ređaju se u tanjir za salatu....
Salata od cvekle i prazilukaSalata od cvekle i praziluka
Operite oljuštite i narendajte cveklu na srednje rende. Isecite praziluk na sitno. Pomešajte cveklu i praziluk u odgovarajućoj posudi....
Salata od cvekle i renaSalata od cvekle i rena
Oljuštite i narendajte cveklu. Dodajte senf i ren, nakon toga i sirće i dobro promešajte sve. Pri serviranju pospite sa malo oraha....
Karpačo od cvekle i siraKarpačo od cvekle i sira
Glavicu cvekle, oljuštenu i očišćenu, možete koristiti sirovu, pečenu ili kuvanu, kako vam se dopada. Isecite na što je moguće tanje krugove....
Salata od cvekle i tuštaSalata od cvekle i tušta
Cveklu i jabuku krupnije izrendamo. Listove cvekle očistimo od žilica i tanko isečemo....
Salata od cvekle i krastavacaSalata od cvekle i krastavaca
Cveklu operemo i oljuštimo. Narendamo na tanke štapiće i začinjavamo solju, sirćetom i maslinovim uljem....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: