Francuski hleb u mini pekari

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
10/01/2019
"Francuski hleb sa samo jednim pritiskom dugmeta - pogledajte kako se pravi "
Priprema5 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno185 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano713
  • Pregledi tokom meseca39
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • sveže mleko - 200 ml, mlako
  • maslac - 40 g, mekan
  • šećer - 1 supena kašika
  • suvi kvasac - 1/2 supene kašike
  • brašno - 315 - 320 g
  • so - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu mini pekare stavljamo ugrejano mleko, maslac, isečen na kockice, šećer, kvasac, prosejano brašno i na kraju so.

Mini pekatu uključimo na program francuski hleb.

Kad se ispeče, stavljamo ga na rešetku da se ohladi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar