Šnicle iz Liježa

Maria GulekovaMaria Gulekova
Pomoćnik kuvara
16226162
Šnicle iz Liježa1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
6
"Odlično su nam ispale šnicle, probajte i dajte jedan lajk za majstora pohovanog mesa"

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada
  • jaja - 2 komada
  • suvi hleb - izmrvljen
  • maslinovo ulje
  • limun - 1 komad
  • inćuni - 6 komada
  • krompir - 500 g
* merne jedinice

Način pripreme

Dobro operemo šnicle i izlupamo ih. Potopimo ih u prethodno umućena jaja, nakon toga u izmrvljeni suvi hleb i posle ponovo u jaja.

Pržimo ih u maslinovom ulju.

Serviramo ih tako što na svaku šniclu stavljamo po jedan krug limuna i uvijeni rolat filea inćune.

Kad prilog serviramo prženi krompir.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: