Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Šnicle»Šnicle iz rerne sa maslacem

Šnicle iz rerne sa maslacem

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2384k254
Šnicle iz rerne sa maslacem
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
14/02/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
4
"Kakav holesterol, kakvi bakrači. Istina je da se najukusnije šnicle obavezno spremaju sa malo šarenijim mesom i mnogo maslaca."

Potrebni sastojci

  • svinjska plećka - 1 kg
  • luk - 1 glavica
  • maslac - 1 pakovanje
  • aleva paprika
  • biber
  • čubar
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Naseći svinjsku plećku na šnicle. Posoliti ih i malo pobiberiti.

Malo obraditi šnicle čekićem za meso i dodati alevu papriku. Luk naseći na rebarca i rasporediti ga u pleh.

Dodati maslac. Poređati šnicle jednu do druge. Preko svake staviti parče maslaca i naliti malo vode.

Ostaviti da se peku dok ne porumene. Servirati ih uz prilog od svežeg povrća.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: