Pirinač sa pilećim mesom i pilećim iznutricama

21/01/2019
"Praktična domaćica će od jednog pileta pripremiti i supu i pečeno meso i odličan pirinač sa pilećim mesom i iznutricama "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano55
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • luk - 1 - 2 komada
  • pirinač - 1 1/2 šolje
  • pileće meso - 200 g
  • pileće iznutrice - 200 g
  • paprike - 1 komad, crvena
  • sok od paradajza - 100 ml
  • ulje
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Luk sitno iseckamo i pržimo u malo ulja.

Nakon toga dodajemo isečeno meso i pileće iznutrice. Propržimo i njih.

Stavljamo pirinač, isečenu papriku i sok od paradajza. Dodajemo pirinač sa 6 šolje vode.

Dodajemo so i biber po ukusu i stavljamo u rernu da se peče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar