Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Bubrezi sa marinadom na roštilju

Bubrezi sa marinadom na roštilju

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Bubrezi sa marinadom na roštilju
Fotografije: Stoyanka Rusenova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Da li neko zna koliko ovo meze pije piva, pitamo za jednu drugaricu"

Potrebni sastojci

  • svinjski bubrezi - 700 g
  • sirće - 500 g
  • soja sos - 2 supene kašike
  • čubar - 1 supena kašika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Bubrege sečemo na pola. Očistimo od belih žilica i stavljamo u sirće da stoje oko 1-2 sata.

To radimo da bi mogao da se ukloni miris.

Izvadimo, operemo i stavljamo u drugu posudu gde smo stavili soja sos i čubar.

Ostavljamo tako oko 30 minuta.

Nakon što odstoje vadimo i stavljamo na roštilj, pečemo sa obe strane. Serviramo sa prilogom po želji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: