Piletina sa brokolijem, pavlakom i prazilukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73613
15/02/2019
"Raskošan ukus i neponovljiva aroma - super đakonije koja se sprema za manje-više pola sata "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 150
  • Pregledi tokom meseca81
  • Pregledi tokom sedmice12
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći bataci - oko 1 kg
  • praziluk - 2 struka
  • brokoli - 1 kg
  • pavlaka - 400 ml
  • voda - 200 ml
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo piletinu na zalogaje i uvaljamo je u so i biber i zapržimo.

Nakon što se blago zaprži, tek toliko da promeni boju, izvadimo je i u istoj masnoći pržimo praziluk, isečen na krugove.

Kad omekša preziluk dodajemo brokoli i pileće meso. Ostavljamo da se sve izdinsta.

Na kraju stavljamo vodu i pavlaku i ostavljamo na slaboj vatri. Dodajemo so i biber po ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar