Način pripreme
U dubokoj posudi pomešamo soja sos, vino, sok od limuna, so, kumin, biber, čubar i kari. Promešamo dobro.
Isečemo meso na veće parčiće, jer ćemo koristiti bar dva velika metalna ražnjića. Isečemo i paprike na velike parčiće.
Potapamo meso u dobijenu marinadu i između njega ređamo sveđe biljke i luk isečen na kolutove. Prethodno smo odvojili sa strane malo marinade i sada je dolivamo u meso - pokrivamo folijom i ostavljamo da odstoji 3-4 sata u frižideru, dok ne upije dobro marinadu i arome.
Upalimo drveni ugalj i pazimo da vatra ne bude jaka, pre nego što počnemo da pečemo, namažemo roštilj i ražnjić masnoćom.
Nižemo parčiće mesa - alevu papriku, parče mesa - zelenu papriku i tako dok ne poređamo svo meso. Pečemo na umereno zagrejanom roštilju da meso ne izgori.
Da bi bilo krhko, s vremena na vreme stavljamo marinadu!
Nek vam je slatko!