Marinirane ostrige

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2029
2
25/02/2019
"Zbog čega su marinirane ostrige najukusnije "
Priprema5 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno10 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • ostrige - 48 komada
  • mladi crni luk - 8 - 10 strukova
  • ulje - 3 kašike (može i maslinovo ulje)
  • limun - 1 komad
  • biber
  • peršun
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Otvorite ostrige i izvadite unutrašnjost. U dubokoj posudi promešajte meso ostriga, sitno naseckani mladi luk, so i biber po ukusu.

Iscedite limun, promešajte ga sa uljem (ili maslinovim uljem) i ovom smesom prelijte ostrige.

Stavite ostrige u frižider gde treba da odstoje najmanje 2 sata pre nego što ih poslužite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar