Ekonomična janija sa pirinčem i piletinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70363
05/03/2019
"Ekonomična, ali strašno ukusna janija sa pirinčem i piletinom "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šargarepa i luk se iseku na male parčiće. Pileće meso takođe se iseče na parčiće.

U šerpu se sipa malo ulja da se zagreje. Nakon što se zagreje dodaju se isečeni šargarepa i luk. Mešaju se s vremena na vreme.

Kada luk postane prozračan dodaje se i pileće meso da se malo zaprži. Promeša se.

Nakon toga se dodaje i pirinač. Sipa se 4-5 šolja vode. Dodaju se biber, univerzalni začin od povrća i piskavica.

Meša se janija i ostavlja se da se kuva dok pirinač i meso ne budu gotovi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar