Tiramisu bez alkohola

Toni AleksovToni AleksovDžedaj17712
10/03/2019
"Ukusan predlog za ljubitelje ovog klasičnog deserta, koji ne koriste alkohol "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano157
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite pavlaku u gust šlag. Ako nije dovoljno slatka, slobodno dodajte šećer i 1 vanilu za bolju aromu. Dodajte maskarpone i umutite sve da bude homogeno.

Ostavite krem 5-10 minuta u frižideru.

Piškote potapajte u espreso na vrlo kratko i poređajte ih u pravougaonu posudu, dok ne pokrijete dno posude.

Nakon toga, preko piškota premažite debeo sloj krema. Zatim napravite još jedan sloj piškota i premažite kremom.

Na ovaj način ređajte piškote i krem, dok ne potrošite sastojke, ali treba da završite kremom.

Pospite tiramisu kakaom i ohladite ga najmanje 2 sata.

Kunzumirajte sa zadovoljstvom!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar