Način pripreme
Ređaju se kriška, namazana majonezom, kačkavalj ementaler, dimljena piletina. kriška, namazana majonezom, kačkavaljm, dimljena piletina i poslednja kriška, namazana majonezom se okreće na dole, da se zatvori sendvič.
Sendvič se pritiska u tosteru. Nakon što se ispeče iseče se po dijagonali na dva trougla. Krompir se prži dok ne bude gotov. Jaje se prži na oko po ukusu konzumenta da bude rovito ili dobro isprženo žumance.
Paradajz se seča na polu krugove, a krastavac na krugove. Tanjir se sklapa na sledeći način: na dnu može da se dekoriše listom zelene salate, preko nje se stavlja prženo jaje;sa obe strane se poređaju paradajz i krastavčići.
Sendviči se stave jedan na drugi, pri čemu mogu da se probodu štapićem, dodaju se i krompirići.
Po želji može da se servira sa omiljenim sosovima - kečapom, majonezom.