Zamrznut pangasius iz rerne

26/12/2018
"Prosto stavljate u rernu i pečete - a ukus će vam se sigurno dopasti"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano9 089
  • Pregledi tokom meseca390
  • Pregledi tokom sedmice196
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • pangasius - 1 pakovanje, fileti
  • pečurke - 250 g, male
  • prezle
  • biber - po ukusu
  • ulje
  • so
  • limun
* merne jedinice

Način pripreme

Ostavite filete pangasiusa da se odmrznu, operite lepo i ocedite od vode. Začinite solju i biberom, ostavite da upije so oko 30 minuta.

Stavite papir za pečenje u pleh, namažite ga uljem i stavite filee, prethodno ih popsite malo prezlama (po želji).

Pečurke očistite i stavite između fileta, pospite sa malo soli i stavte po parče maslaca.

One su idalan prilog uz pangasius ribu, ali možete zameniti sa prilogom po izboru.

Pecite dok ne dobiju zlatnu boju u rerni, servirajte sa kriškom limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar