Sutlijaš od kinoe sa jagodom i kokosovim mlekom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
20/04/2019
"Fjužn sutlijaš za kapriciozne gurmane, koji žele samo najbolje "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano179
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kinoa - 1 šolja
  • jagode - 10 - 15 komada
  • kokosovo mleko - 2 šolje
  • voda - 1 šolja
  • banane - 3 veoma zrele
  • urme - 5 - 6 komada
  • jaje - 1 komad
  • esencija vanile - 1 - 2 kapi
  • cimet
* merne jedinice

Način pripreme

Kinoa se opere i kuva se u vodi i jednoj šolji kokosovog mleka dok joj zrnca ne popucaju.

Svi ostali sastojci se samelju u blenderu. Dolivamo u već skuvanu kinou.

Meša se i ostavlja se da se krčka još 3-4 minuta.

Razliva se u posudice i stavlja se u frižider. Po želji možete da dodate grudvu maslaca dok je vruće.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar