Umak od feta sira sa majčinom dušicom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
24/04/2019
"Od vas zavisi da li ćete ga servirati sa prepečenim kriškama ili svežim povrćem - mi garantujemo da je ukusan "
Priprema8 min.
Ukupno8 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite sir i beli luk na parčiće i stavite u posudu pogodnu za pasiranje.

Narendajte im žuti deo limuna na veoma sitno. Ocedite i dodajte dve kašike njegovog soka zajedno sa maslinovim uljem.

Po želji možete da stavite i 2-3 kašike ceđenog kiselog mleka.

Stavite majčinu dušicu i pasirajte u finu smesu.

Servirajte predjelo posipajući ga sa još majčine dušice i fino narendane kore limuna.

Servira se sa prepečenim kriškama ili grisinima.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar