bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Tapas»Pečene pohovane masline sa čedrom

Pečene pohovane masline sa čedrom

MirelaMirela
Početnik
11183
Pečene pohovane masline sa čedrom
Fotografije: Iliana Dimova
1 / 2
25/04/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
8
"Jedinstveno predjelo za sve koji imaju na raspolaganju pola sata i flašu belog vina"

Potrebni sastojci

  • čedar - 1 šolja, narendan sir
  • maslac - 2 kašike, istopljen
  • brašno - 1/2 šolje
  • aleva paprike - 1/8 kašičice
  • zelene masline - 24 komada, punjene paprikom
* merne jedinice

Način pripreme

1. Unapred zagrejte rernu do 200 stepeni.

2. U maloj posudi pomešajte sir i maslac. Dodajte im alevu papriku i brašno. Promešajte dobro.

3. Uvijte svaku maslinu sa po kašikom tako dobijenog testa.

4. Poređajte masline u posudu za pečenje na papir za pečenje.

5. Pecite 15 minuta ili dok ne dobiju zlatastu preplanulost.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: