Čorba od sočiva sa kobasicama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
02/05/2019
"Šta god da govorimo, naš omiljeni začin za sočivo uvek je bila kobasica, probajte i razumećete zašto "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano92
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk i beli luk na sitno. Izdinstajte ih u dubokoj posudi sa zagrejanom masnoćom. Dodajte šargarepe, isečene na kocke.

U drugom tiganju zagrejte masnoću i zapržite kobasice dok ne postanu zlataste.

Začinite povrće čubrom, kuminom i origanom. Dodajte so i biber. Sipajte sočivo i promešajte.

Dodajte paprike, paradajz i usitnjen peršun. Zapržite 1-2 minuta i prelijte bujonom od povrća i ostavite čorbu od sočiva da vri dok se sočivo ne skuva.

Isecite kobasice na parčiće i garnirajte čorbu od sočiva.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar