Način pripreme
Za koru umutite belanca sa šećerom u tvrd sneg, dodajte žumanca uz neprestano mućenje, na kraju dodajte kašiku po kašiku brašna, kakaa i dodatno umutite. Po želji možete da napravite belu koru, dodajući 4 kašike brašna bez kakaa.
Sipajte smesu u kalup prečnika oko 26 cm, pre toga postavljen papirom za pečenje, ispecite koru u zagrejanoj rerni na 180 stpeni. Gotova kora se ostavlja da se ohladi.
Za parfe pasirajte očišćene maline sa šećerom i dodajte kiselu pavlaku. Dobro umutite, a odvojeno umutite slatku pavlaku i promešajte je lagano i špažljivo u smesu sa malinama.
Želatin se sprema na standardan nančin - natopi se prema uputstvu u hladnoj vodi, rastapa se ali ne da provri i dodaje se u parfe.
Stavite koru u kalup sa pokretnim zidovima. Odozgo sipajte parfe od maline i stavite u frižider na 4-5 sati da se stegne. Nakon toga se odozgo gusto ukrašava sa malinama.