Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Karpačo»Karpačo sa jabukama

Karpačo sa jabukama

Karpačo sa jabukama
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
15
"Idealna dopuna flaši dobro ohlađnog belog vina - aromatični karpačo sa jabukama"

Potrebni sastojci

  • jabuke - 1 komad
  • kozji sir - mala kocka
  • orasi - 1 šaka
  • med - 1 kašičica
  • limun - sok od 1/2 limuna
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite jabuke na tanke kolutove. Iscedite sok od limuna u činiju.

Umočite parče jabuke unutra (to se radi da jabuka ne poprimi braon boju).

Izvadite i poređajte u odgovarajući tanjir. Izmrvite sir preko.

Isecite orahe nožem na sitne komadiće i posipajte.

Prelijte medom i servirajte.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: