Keks torta sa maskarponeom i kiselom pavlakom

24/05/2019
"Nemojte se stideti, odsecite veliko parče, znamo koliko ga želite "
Priprema50 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano720
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešajte i lepo umutite maskarpone, kiselu pavlaku i šećer u prahu.

Rastopite čokoladu na pari ili u mikrotalasnoj. Isecite bananu na tanke krugove.

Ugrejte malo sveže mleko. Potopite keks u sveže mleko i poređajte u pleh.

Kad poređate prvi red keksa, sipajte od krema i poravnajte. Odozgo poređajte krugove banane. Stavite kapljice rastopljene čokolade. Ponovite drugi sloj keksa i tako dok ne potrošite sastojke.

Završite kremom, ukrasite rastopljenom čokoladom. Stavite keks tortu u frižider da se hladi sat vremena.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar