Način pripreme
Krem od čokolade napravite tako što u činiju sipate 300 ml hladnog mleka, dodajte čokoladni prah i mikserom mutite dok se ne zgusne.
Dodajte pola od ukupne količine kisele pavlake i 2 kašike šećera u prahu i nastavite da mutite dok ne dobijete glatku smesu.
U drugu posudu siajte 250 ml hladnog svežeg mleka i puding od vanile. Umutite, pa dodajte preostalu pavlaku i šećer u prahu i umutite smesu za drugi krem.
Bademe isitnite i možete početi sa pravljenjem torte. U činiji pomešajte vodu i med i dobro promešajte.
Na dno tepsije stavite 3 - 4 kašike čokoladnog krema, preko poređajte red keksa, koje ste prethodno samo jedom umočili u medeni sirup.
Preko premažite čokoladni krem, pa poređajte keks, zatim krem od vanile, posipan bademima.
Zatim sledi treći red keksa i čokoladnog krema, pa završite sa kremom od vanile i ostavite da se stegne.
Pre posluženja, posipajte rendanom crnom čokoladom.