Voćna torta sa pavlakom

16/06/2019
"Veoma lagana, šarena i aromatična - svi gladnici sanjaju o ovoj torti "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano183
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jaja, šećer, ulje i kiselo mleko dobro umutite. Prašak za pecivo pomešajte sa prosejanim brašnom i prstohvatom soli i dodajte u smesu.

Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 45 minuta. Nakon što se ohladi podelite na 2 jednake kore. Za šećerni sirup stavite vodu da provri sa šećerom dok se ne rastopi.

Nakon što se preliv ohladi, sa delom njega prelijte prvu koru, namažite pavlakom, poređajte deo isečenog voća i prelijte topingom.

Stavite drugu koru i ponovite - sirup, pavlaka, voće za ukras i toping.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar