Način pripreme
Maline ostavljamo da se odmrznu.
Razbijemo jaja, odvajamo žumanca u malu posudu, belanca u posudu miksera.Belanca umutimo na sneg sa 4 supene kašike šećera. Dodajemo žumanca i nastavljamo da mutimo.
Brašno dodajemo kašiku po kašiku. Mutimo dok ne dobijemo homogenu smesu.
Pripremamo kalup za tortu sa papirom za pečenje i namažemo. Smesu sipamo u kalup. Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni.
Nakon što ispečemo koru ostavljamo da se ohladi i skidamo papir za pečenje. Želatin sipamo u posudu sa hladnom vodom i ostavljamo da nabubri.
U maline dodajemo 5 supenih kašika šećera i pasiramo. Slatku pavlaku sipamo u posudu miksra i mutimo dok ne dobijemo mekanu smesu. Dodajemo kiselu pavlaku i kiselo mleko. Umutimo.
Dodajeo maline i ponovo mutimo.
Želatin rastvaramo u mikrotalasnoj i dodajemo u smesu. Mutimo ponovo i sipamo u kalup za toru.
Parfe posipamo kokosovim brašnom.
Parfe od maline ostavljamo u frižidru da se stegne ne manje od 4 sata.