Pikantna salata sa pečenim paprikama i katakom

27/06/2019
"Pingvina, kao što je poznato, ima samo na južnom polu, ali i u kuhinji iskusnih domaćica "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano51
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite paprike na tanke ivice i stavite u posudu. Dodajte katak, pikantni začin i izgnječen beli luk.

Dobro promešajte i servirajte loptice od smese u tanjiru, začinite biberom.

Ukrasite maslinama i strukom peršuna.

Idealna salata za rakiju.

Po želji možete dodati mrvljene orahe.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar