Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Ćuftice u Paprikašu
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ćuftice u Paprikašu

Ćuftice u Paprikašu

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Ćuftice u Paprikašu
Ćuftice sa paprikama u sosu od lukaĆuftice sa paprikama u sosu od lukaČim postane provdino dodajte jednu isečenu crvenu papriku....
Posni paprikaš sa prazilukom, šargarepom i paprikamaPosni paprikaš sa prazilukom, šargarepom i paprikama
To je najukusniji posni paprikaš, probajte!...
Pasulj paprikaš u ekspres loncuPasulj paprikaš u ekspres loncu
Operite i očistite povrće. Stavite u secka (bez paradajza) i sameljite sitno. U ekspres lonac stavite 2-3 supene kašike masnoće. Dodajte povrće...
Paprikaš s mladim bobomPaprikaš s mladim bobom
Ugasite zapršku veoma pažljivo sa jednom dve kutlače bojona od paprikaša....
Pileći paprikaš s pirinčemPileći paprikaš s pirinčem
Dodajte brašno, alevu papriku i začin od povrća. Promešajte dobro i dodajte pileće meso zajedno s bujonom koji se napravio....
Paprikaš sa leblebijamaPaprikaš sa leblebijama
Leblebije se natope u vodi veče unapred. Kuvaju se sledećeg dana dok ne omekšaju, nakon čega se procede i ostave sa strane. U preostaloj vodi se rastvara...
Paprikaš od oslićaPaprikaš od oslića
Stavite alevu papriku, biber i so po ukusu i nakon dva minuta nalijte vodu....
Paprikaš sa ćufticamaPaprikaš sa ćufticama
Gotov paprikaš se zgušnjava brašnom razmućenim u malo vode i nakon tridesetak sekundi se sklanja s ringle....
Paprikaš od patlidžanaPaprikaš od patlidžana
Kad je paprikaš izdinstan, sipamo ga u posudu za pečenje i posipamo smesom od sirćeta. Peče s dok ne bude gotovo u jakoj rerni....
Paprikaš od leblebijaPaprikaš od leblebija
Kada bude dinstano, povrću dodajte papriku, očišćenu i nasečenu na sitno. Kada omekša i paprika, dodajte paradajz....
Mamin paprikaš sa krompiromMamin paprikaš sa krompirom
Mamin paprikaš sa krompirom je veoma ukusan....
Paprikaš na moj načinPaprikaš na moj način
Paprikaš skloniti sa vatre i poslužiti. Prijatno uz paprikaš na moj način!...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: