Sveži gaspaćo

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
20/06/2019
"Svež, letnji, hladan i veoma aromatičan predlog iz španske kuhinje, koji će otereti tipičan tarator sa naše trpeze "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasirajte paradajz, krastavac, paprike, luk, beli luk, sok od paradajz, sirće, maslinovo ulje i tabasko, dok se ne dobije glatka smesa. Sipajte u posudu i ostavite da odstoji u frižideru minumum 3 sata.

Nakon toga promešajte supu i začinite je po ukusu. Servirajte supu posutu preostalim sastojcima i sa još malo tabasko sosa po želji.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar