Svinjetina sa sosom od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
25/07/2019
"Gledamo ovo jelo i mislimo - da li da dodamo i jedan pilav od pirinča kao garnirung "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g
  • paradajz - 700 g, mleven, iz tegle
  • lovorov list
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Meso se iseče na kocke i zaprži se oko 10 minuta u šerpi, dodaje se mleveni paradajz i ostavlja se na ringli, dok voda od paradajza skoro ne ispari.

Jelo se premesti u odgovarajuću posudu za pečenje, dodaju se začini i zapeče se oko 10 minuta u zagrejanoj rerni.

Po želji pospite svežim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar