Klasične punjene paprike sa mlevenim mesom i pirinčem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
03/08/2019
"Znate kako se prave, mi samo podsećamo I ne zaboravite sos!!!"
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike se očiste od semenki.

Zapržimo luk, šargarepu i mleveno meso i dodajemo paradajz na sitno. Malo treba da vri i dodajemo pirinač. Ostavljamo malo da provri i dodajemo peršun.

Napunimo paprike ovom smesom od mlevenog mesa i pirinča. Poređamo u posudu za pečenje, dolivamo malo vode i so i stavljamo da se peku.

Kada se ispeku, izvadimo ih i preostalu tečnost dodajemo u jaja sa mlekom i brašnom.

Dodajemo postepeno da se ne preseče i posle ih prelivamo odozgo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar