Domaći sladoled u blenderu

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
15/08/2019
"Nije vam potrebna specijalna mašina za sladoled - vidite kako da napravite savršen sladoled pomoću blendera "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano231
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Komentarisano1 times
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pavlaka - 150 ml, tečna, slatka
  • šećer - 2 kašike
  • slatko od trešanja - 5 kašika
  • trešnje - za ukras
  • led - 3 kocke
* merne jedinice

Način pripreme

Sipamo tečnu pavlaku u blender, stavljamo šećer i puštamo da se promeša.

Nakon 2-3 minuta dodajemo slatko od trešanja, samo što stavljamo samo sos od slatka, parčiće trešanja odvajamo, da dodamo cele na kraju.

Možete da koristite i drugo slatko - ja sam to imala sam u kući.

Nakon što se dobro promeša, stavlja se led u uključuje se blender - ovde se malo pazi da se na izgori blender, jer je malo teže zbog leda.

Nakon što namrvimo i led, dodajemo trešnje, koje smo odvojili i mešamo kašikom.

Smesu za sladoled od pavlake stipamo u posudu i stalljamo u zamrzivač na dva sata.

Serviramo domaći sladoled u blenderu sa svežim trešnjama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
Veca
Veca
17.08.2019 19:03
Sladoled baš volim,ovaj je baš po mom ukusu,bravooo
0
0