Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Kačkavalj u rerni»Moj uspešni kačkavalj iz rerne

Moj uspešni kačkavalj iz rerne

Moj uspešni kačkavalj iz rerne
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
2 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
12 min.
Porcije
3
"Jednostavna gozba, pripremljena za tren oka po proverenom receptu"

Potrebni sastojci

  • prženi paradajz - 3 supene kašike
  • kačkavalj - 150 g, provolone
  • origano - 1 kašičica, suv
* merne jedinice

Način pripreme

Uzmite malu posudu ili duboki tanjir koji možete koristiti u rerni.

Stavite prženi paradajz na dno. Odozgo stavite kačkavalj.

Pospite suvim origanom. Stavite u hladnu rernu na 200 stepeni.

Pecite oko 10 minuta. Merite vreme nakon što se rerna ugreje. Isključite i servirajte odmah.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: