Jagnjeća sarmica na roštilju

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
24/08/2019
"A roštilj je, možda i ne znate, odličan za spremanje omiljene sarmice "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano40
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • maramica - 1 komad, jagnjeća
  • džigerica - 250 g, jagnjeća
  • bubrezi - 250 g, jagnjeći
  • brizle - 250 g, jagnjeće
  • slezina - 250 g, jagnjeća
  • nana - 1/2 vezice
  • luk - 1 vezica, mladi
  • biber - po ukusu
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo dobro jagnjeće iznutrice i isečemo ih na kockice.

Nasečemo na sitno luk i nanu.

Promešamo sve i začinjavamo biberom i solju.

Uvijamo smesu u maramicu i pečemo na roštilju dok se ne zarumeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar