Ptičija gnezda sa kačkavaljem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
02/09/2019
"Sa ili bez povoda, da napravite ukusna ptičja gnezda je uvek dobra ideja "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Gotovo začinjeno mleveno meso se oblikuje u loptice. Nakon toga se u sredini svake loptice pravi udubljenje i ređaju se u posudu za pečenje namazanu uljem.

U posudi umutite jaja, začinite ih čarobnim ukusom, biberom i alevom paprikom. Promešajte dobro.

Kiseli krastavčići se iseku vrlo sitno, kačkavalj se narenda.

U svako udubljenje se stavlja po malo kačkavalja narendanog na sitno, kiseli krastavčiči i malom kutlačom se rasporede umućena jaja.

Odozgo se stavlja dosta kačkavalja i peče se u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar