Italijanski sos za špagete sa paradajzom, piletinom i bosiljkom

07/09/2019
"Ako ćete praviti špagete , napravite ih kao italijani - al dente i sa ovim izuzetnim sosom "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte maslinovo ulje i u njemu propržite sitno iseckano pileće meso. Kad bude gotovo izvadite ga i na njegovo mesto dodajte izgnječeni beli luk.

Minut kasnije stavite paradajz, isečen na kockice i začine. Stavite da provri, smanjite vatru i kuvajte oko 15-20 minuta dok se ne zgusne.

Odgovara za preliv špageta, makarona i ostale testenine.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar