Salata sa tunjevinom i pasuljem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70243
09/09/2019
"Hajde proverite u podrumu da li imate sve sastojke i brzo zamešajte salatu - mnogo će vam se svideti "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano90
  • Pregledi tokom meseca89
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • tunjevina - 1 konzerva, file u sopstvenom sosu
  • pasulj - 1 mala konzerva, skuvan
  • paradajz - 1 srednji
  • krastavac - 1/2 komada
  • luk - 1 mala glavica, crveni
  • divlji luk - 4 - 5 strukova
  • so
  • biber
  • sok od limuna - 1 kašika
  • maslinovo ulje - 4 kašike
  • balsamiko sirće - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite na parčiće paradajz, krastavac i iseckajte luk mešajući sastojke u posudi. Dodajte opran i oceđen pasulj iz konzerve i blago promešajte.

Iskidajte oceđeni riblji file odozgo i pospite iseckanim divljim lukom. Pospite začinima.

Umutite veoma dobro sok od limuna sa balsamiko sirćetom i maslinovim uljem. Prelijte salatu ovim dresingom i nakon 15 minuta servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar