Humus sa crvenim sočivom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
27/09/2019
"Ove prepečene kriške odbijaju da budu pojedene tek tako - traže humus od crvenog sočiva, molim vas "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano95
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite na sitno prethodno ispečene i oljuštene crvene paprike. Pomešajte ih sa skuvanim sočivom, dodajte i ostale sastojke. Pasirajte sve dok se ne dobije homogena smesa.

Ovaj humus je izuzetno pogodan za mazanje prepečenih kriški, za garnirung mesu pečenom na roštilju, uz pržena ili kuvana jaja.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar