bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Humus
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se Pravi Humus

Kako se Pravi Humus

Otkrij 24 ideje iz naših kolekcija za: Kako se Pravi Humus
Humus sa brokolijemHumus sa brokolijemOvim receptom ću vam pokazati kako da ga iskoristite i da spremite od njih neverovatno ukusan humus....
Humus sa siromHumus sa sirom
Kuvane leblebije potopite u vodu da prenoće, pa ih stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje, sve začine, mrvljeni sir i beli luk. Limun iscedite...
Humus od tikvicaHumus od tikvica
Oljuštite tikvice i isečete ih na kocke, još je lakše da budu samlevene u ručnom mikseru ili blenderu. Nakon što ih sameljete, dodate i ostale...
Humus sa bundevomHumus sa bundevom
Dobijenu humus rasporedite u odgovarajuću posudu, poravnajte kašikom i ukrasite sa malo maslinovog ulja....
Humus od pasuljaHumus od pasulja
Servira se tako što se humus stavlja u tanjir, u sredini se napravi udubljenje i u njega se stavlja prženi luk....
Humus od leblebijaHumus od leblebija
Ako želite da vaš humus bude glatkije konzistencije, treba da mu oljuštite zrnca, nakon što ga skuvate....
Humus bi tahinaHumus bi tahina
Pasirajte dok se ne dobije gladak pire. Dodajte sok od limuna, beli luk, maslinovo ulje, kajansku papričicu i tahini. Pasirajte ponovo....
Humus od spanaćaHumus od spanaća
Beleška: Ako je humus veoma gust i tada otežava multipraktiku dodajte malo vode u kojoj ste kuvali leblebije ili veću količinu maslinovog ulja....
Humus sa majonezomHumus sa majonezom
Operemo leblebije i natopimo ih u vodi da odstoje celu noć. Nakon toga ih skuvamo i sameljemo u pire. Stavljamo ih u odgovarajuću posudu i začinjavamo...
Humus od avokadaHumus od avokada
Pospite humus dodatno leblebijama, maslinovim uljem iz tianja i alevom paprikom. Servirajte sa arapskim hlepčićima i ražnjićima sa mesom....
Humus sa orahaHumus sa oraha
Ostavite da se ohlade. Izmrvite ih tako da odvojite ljuspice....
Humus sa patlidžanomHumus sa patlidžanom
Sipajte humus u posudu i servirajte....

Rejting

3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: