Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Humus
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
![Humus od batata](/files/lib/250x250/humus-batat.webp)
![Humus sa brokolijem](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-brokoli.webp)
Ovim receptom ću vam pokazati kako da ga iskoristite i da spremite od njih neverovatno ukusan humus....
![Humus sa majonezom](https://gradcontent.com/lib/250x250/domashen-humus.webp)
Operemo leblebije i natopimo ih u vodi da odstoje celu noć. Nakon toga ih skuvamo i sameljemo u pire.
Stavljamo ih u odgovarajuću posudu i začinjavamo...
![Humus od pasulja](https://gradcontent.com/lib/250x250/bean-humus.webp)
Servira se tako što se humus stavlja u tanjir, u sredini se napravi udubljenje i u njega se stavlja prženi luk....
![Humus od leblebija](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-nahut.webp)
Ako želite da vaš humus bude glatkije konzistencije, treba da mu oljuštite zrnca, nakon što ga skuvate....
![Humus sa paprikom](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-s-chushki.webp)
Blendati dok se sve lepo ne izblenda.
Nasuti humus u teglice. Humus sa paprikom je spreman za konzumiranje odmah....
![Humus sa makom](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-s-mak.webp)
Moguće je koristiti nedelju dana, ako se čuva u frižideru.
Humus sa makom je najbolje koristiti sa domaćim integralnim hlebom....
![Humus od sočiva](https://gradcontent.com/lib/250x250/lentil-humus-red-onion.webp)
U pastu od koštunjavog voća sipajte sočivo i začine i izblendirajte još nekoliko sekundi dok se ne dobije gladak humus....
![Humus sa cveklom](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-cveklo.webp)
Ostavite u frižideru na sat vremena da se stegne.
Humus pomešajte sa iseckanom cveklom....
![Humus bi tahina](https://gradcontent.com/lib/250x250/hummus.webp)
Pasirajte dok se ne dobije gladak pire. Dodajte sok od limuna, beli luk, maslinovo ulje, kajansku papričicu i tahini. Pasirajte ponovo....
![Humus od spanaća](https://gradcontent.com/lib/250x250/humus-spanak1.webp)
Beleška: Ako je humus veoma gust i tada otežava multipraktiku dodajte malo vode u kojoj ste kuvali leblebije ili veću količinu maslinovog ulja....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: