Pržena krilca na kineski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
30/09/2019
"Neponovljivog ukusa i aroma koja hvata za nos i vodi vas na trpezu "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano175
  • Pregledi tokom meseca52
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća krilca - 15 komada
  • biber
  • sake - 3 kašike
  • so
  • soja sos - 3 kašike
  • susamovo ulje - 1 kašičica
  • bujon - 1 kašika, pileći, od kocke
  • brašno - 2 kašika
  • belance - 1 komad
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite oprana pileća krilca sa solju, biberom, soja sosom, bujonom i susamovim uljem.

Stavite ih u frižider da se mariniraju nekoliko sati.

Ocedite ih od marinade i uvaljajte u prethodno u sneg umućeno belance.

Uvaljajte u brašno i ispržite u jako zagrejanom ulju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar