Salata sa belim pasuljem i pečenim crvenim paprikama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74073
05/10/2019
"Uvek kuvamo više pasulja, jer nam ne treba samo za čorbu, treba i za salatu da ostane "
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano33
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • crveni luk - 1 glavica
  • pasulj - 1 posudica, skuvani beli
  • šaragrepa - 1 komad, skuvan sa pasuljem
  • paprike - 4 pečene, crvene
  • paršun
  • so
  • biber
  • ulje
  • sirće
* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj i šargarepa se skuvaju u posoljenoj vodi i ocede se.

Sipa se u posudu, dodaje se isečen luk na sitno, peršun i crvene pečene paprike, isečene na sitno.

Začinjava se solju, biberom, uljem i sirćetom.

Promeša se i servira se u tanjiru!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar