Domaći hleb sa kiselim mlekom i kiselom pavlakom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
19/10/2019
"Šta god da vam govore, ništa ne može da se poredi sa ukusom i aromom iz rerne tek izvađenog domaćeg hleba sa hrskavom koricom "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano350
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dodajte sodu u kiselo mleko.

Prosejte brašno sa praškom za pecivo.

Napravite udubljenje u dodajte jaje, meki maslac, pavlaku, kiselo mleko i prstohvat soli.

Zamesite meko testo.

Podelite ga na dva dela i oblikujte hlepčiće.

Stavite ih pokrivene u posudu za pečenje.

Pecite domaći hleb sa kiselim mlekom i pavlakom 25-30 minuta na 220 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar