Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Brza predjela»Pečeni koziji sir u tiganju

Pečeni koziji sir u tiganju

Pečeni koziji sir u tiganju
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
7
"Sa pravim začinima koziji sir može da se pretvori u prefinjeni delikates, izuzetno pogodan uz belo vino"

Potrebni sastojci

  • koziji sir - 200 g
  • med - 1 - 2 kašike
  • orasi - 2 - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite sir na kolutove.

Zagrejte suv tiganj i poređajte parčiće, da se ne dodiruju.

Ispecite koziji sir sa obe strane dok ne postane zlatast.

Poređajte u veliki tanjir.

Prelijte sa malo meda.

Nalomite orahe na sitno i pospite njima svako parče pečenog kozijeg sira.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: