Sorbe sa ribizlama

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8834
3
11/11/2019
"Što su veće temperature napolju, toliko će vam se svežijim i ukusnijim činiti ovaj sorbe sa ribizlama "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • ribizle - 900 g, sveže ili zamrznute
  • šećer - 225 g
  • voda - 280 ml
  • belanca - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite sve sastojke sa izuzetkom belanaca u šerpu i skuvajte ih na tihoj vatri 15 minuta. Procedite smesu i stavite u zamrzivač.

Umutite belanca dok se ne dobije sneg i dodajte u zamrznutu voćnu smesu. Vratite u zarzivač da se dodatno zamrzne sorbe.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar